VIJESTI & ARHIVA  
 
16.04.2009 | SUTON GORAN - GIGANT PRVA FACA USA

Igre Gorana Sutona u završnici studentskog prvenstva Amerike donijele su slavu Michigen university-u, porodici i njegovim prvim trenerima Rusmiru Haliloviću i Senadu Redžiću neizmjernu sreću, TV reporterima info zablude, balkanskim repkama čežnju, sedmoj sili novu temu, agentima super ribu, NBA timovima pometnju u skrivenim draft top listama, gazdama EU klubova uzdah: kakav bijeli centar!!!, RIN akademiji u kojoj je ponikao (1998.,1999.,2000.) još jednu potvrdu da ima provjerene programe da super genetiku pretvori u vanserijsku stvarnost. Kod nas nema šuplje, kaže RIN trener Admir Sakoč.

Suton je produkt sustava koji egzistira od  1973. godine do danas i donio je sreću mnogim igračima, klubovima, reprezentacijama, gradovima Sarajevo, Dubrovnik, Titograd, Beograd, Zagreb, Istambul, ... Zadnjih trinaest godina egzistira u Sarajevu. Iz njega su izašla i dva svetska bisera Nihad Đedović (Barselona) Goran Suton (Michigen state). U tu kategoriju je spadao i Emir Zimić, ali je zbog niza nesretnih i nespretnih okolnosti uništen. To je sustav koji proizvodi igrače i trenere.
Danas u RIN-u imamo formiranu vanserijsku selekciju dječaka, super uslove za rad, samo tražimo sponzora koji če nam pomoči da lakše razvijemo njihovu genetiku naravno i nađe svoj interes, kaže Rusmir Halilović kroz čije su programe prošle mnoge NBA i EU igračke zvijezde.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
UKOLIKO PODRŽAVATE RIN VANNASTAVNE AKTIVNOSTI MLADIH, PROMOVIRAJTE SE U RIN LOGO IZLOGU
 
 
Copyright © RIN Family 2008,   developed by Defter